www.mysocialnaija.com
Valutaer:

Privacy Notice

Fortrolighed
Vores virksomhed er stærkt forpligtet til at beskytte dit privatliv, mens interagere med vores indhold, produkter og tjenester. Vi ønsker at give et sikkert miljø. Alle oplysninger, vi giver bruges udelukkende af vores hjemmeside. Denne fortrolighedspolitik er beregnet til at hjælpe dig med at forstå, hvilke oplysninger vi indsamler, når du besøger webstedet, hvordan vi bruger disse oplysninger, og de sikkerhedsforanstaltninger, vi har på plads for at beskytte oplysningerne. Denne fortrolighedspolitik gælder kun for oplysninger, vi indsamler på webstedet. Vi ved, at du tænker på hvordan informationer om dig bruges og deles, og vi påskønner din tillid til at vi vil gøre det omhyggeligt og fornuftigt. Denne meddelelse beskriver vores privacy policy. Ved at besøge du accepterer retningslinier som beskrevet i denne Fortrolighed.
Kunden Beskyttelse
Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Vi vil kun bruge oplysningerne på tidspunktet for bestilling eller når du henvender uanset med hvilke midler indsamles på lovlig vis og i overensstemmelse med Data Protection Act 1998. Den er indsamlet af personale og alle transaktioner, som du indleder med på denne hjemmeside er fortrolige . Dit navn vil ikke blive tilføjet til enhver mailingliste og vi overfører aldrig disse oplysninger til tredjemand, uden kundens samtykke.
Dine personlige oplysninger
Vi indsamler oplysninger om dig af to hovedårsager:
At behandle din ordre
For at give dig den mest effektive service.
Den type oplysninger, vi indsamler om dig indeholder: - Dit navn, din adresse, dit telefonnummer, din størrelse, din e-mail-adresse, din alder, dit telefonnummer og dit køn. Bemærk, at nogle af disse felter er valgfrie, og oplysningerne bruges kun som så vi kan give vores kunder med de produkter, de kan lide så effektivt som muligt. Vi vil aldrig indsamle følsomme oplysninger om dig uden dit udtrykkelige samtykke.
garanti
Vores shopping garanti beskytter dig, mens du handler på vores hjemmeside - du behøver ikke bekymre dig om din kreditkort sikkerhed. Hvis du har nogen bekymringer bedes du kontakte os via e-mail for at diskutere sikkerheden.
Tilbage